Magaxin

Skal du stå for en begravelse? Bliv hjulpet af en bedemand

Artiklen er sponsoreret.

Du må desværre vente med at dvæle i din sorg, til efter begravelsen eller bisættelsen er overstået. I hvert fald hvis du ikke er til sinds at lade kommunen tage hånd om processen. Økonomisk kan det være svært at stå for en begravelse eller bisættelse – både hvad det ceremonielle gælder, og også når det kommer til udgifter til blomster og kiste eller urne. Er der nogen hjælp for dig at hente her?

Kan du få begravelseshjælp fra det offentlige?

I udgangspunktet findes pengene til begravelsen fra den afdødes bo, og er der ikke midler nok i boet til at betale for forløbet, så ender det med at være dem, der bestiller begravelsen, som skal punge ud. Der er muligvis begravelseshjælp at søge fra det offentlige, hvis du ønsker at slippe lidt billigere. Det varierer, hvor stort et beløb du kan få udbetalt. Du kan få en bedemands hjælp til at søge det.

Find en bedemand i Varde

Fx kan en bedemand Varde ved den jyske vestkyst hjælpe dig med at søge begravelseshjælp, så du ikke selv skal til at sætte dig ind i de regler, der gør sig gældende. Selvfølgelig hjælper en bedemand også med de talrige andre praktiske spørgsmål, du måtte have i forbindelse med en begravelse. Tag fat i en bedemand i den afdødes nærområde, som kender områdets kirker og kirkegårde indgående.

Bliv hjulpet af en bedemand fra A til Å

Bedemænd kender hele processen omkring håndtering af dødsfald og bestilling af begravelse, og du kan også finde bedemænd, som kender blomsterbutikker og stenhuggere nær den afdøde, så du ikke skal til at lede efter blomsterkranse og gravsten eller urnesten en masse forskellige steder. Bare fordi det er dig, som bestiller begravelsen, behøver du ikke stå alene med det – hjælpen er at hente.

Kommentarer