Magaxin

Sådan passer du på dine tænder – husk at besøge tandlægen

Artiklen er sponsoreret.

At have en sund mundhygiejne er vigtigt, da vores tænder gerne skal holde hele livet. Det er derfor vigtigt at pleje sine tænder. Det er faktisk mere vigtigt, end man måske lige går og tror. Hvis man ikke plejer sine tænder, så kan man for eksempel risikere at udvikle tandsygdomme. Hvis man har mistanke om, at noget ikke er, som det skal være, i munden, så er det en god ide at tage, et smut forbi tandlægen. Tandlæge Esbjerg kunne være en mulighed ellers en tandlæge, der er tæt på dig. Der er en række ting, man selv kan gøre, for at have en god og sund mundhygiejne. Dette kan du læse mere om herunder.

Grundig tandbørstning og tandtråd

For at have en sund mundhygiejne, så er det vigtigt, at du husker at børste tænder. Du skal gerne børste tænder, mindst to gange om dagen. Det anbefales, at man børster tænder i mindst 2 minutter. Det er for at sikre, at man får alle madresterne væk, så ens tænder er rene. Det er en god ide, hvis du anskaffer dig, en god tandbørste. Tandbørsten skal gerne have en blød børste. Det kan være en god ide at bruge en el-tandbørste, da du kan børste tænderne mere grundigt, med den. Tandtråd er også vigtigt at bruge, for at passe på sine tænder. Det er vigtigt at bruge, fordi man med tandtråd, kan komme ind og rense mellem tænderne. Det er en god ide, hvis du bruger tandtråd to gange om ugen, efter du har børstet tænder.

Husk at tage til tandlægen

For at passe på sine tænder og have en sund mundhygiejne, så er det vigtigt at huske at tage til tandlæge. En tur forbi tandlægen, en gang i mellem, er med til at sikre, at dine tænder er sunde og stærke. 

Kommentarer