Magaxin

Sådan indretter du dit værelse med led-belysning

Artiklen er sponsoreret.

Leder du efter en smart metode til at pifte dit værelse op eller indrette dit hjem med godt lys og evt. smarte led-lys, der selv kan tænde og slukke og skifte farver, så kan du i denne artikel finde inspiration til, hvordan du indretter dig på en fed og kreativ måde!

Sørg for at finde de perfekte lyskilder

Når du skal finde de perfekte lyskilder til dit værelse og evt. også til resten af dit hjem, så kan du kigge efter pærer på hjemmesiden lyskilderdirekte. Lyskilderdriekte.dk har et bredt udvalg af diverse led-belysninger, så start med at finde pærer, du godt kunne tænke dig at have hængt op i dit hjem.

Når du har fundet de pærer, du gerne vil bruge, skal du muligvis have opkøbt flere eller nye lampeskærme, alt efter hvad du kunne tænke dig, at dit hjem skal udtrykke. Det kan også være fedt at have en glødepærer til at hænge uden lampeskærm, så du kan få et råt og meget stilfuldt udtryk.

Du skal tænke på dine behov i hjemmet for belysning. I stuen og på dit værelse, kan det fx være rart, at dit lys kan dæmpes om aftenen, så brug disse steder nogle led-pærer, hvor det er muligt at styre lysstyrken.

Eksperimenter med farver

Kan du godt lide at dit hjem er farverigt, vil lys der kan understøtte farverne skabe en skøn dynamik. Modsat vil farvet lys pifte et hjem i afdæmpede farver op! Du vil for mange pærer med farvefunktioner eller med lysstyrkeregulator kunne finde en form for fjernbetjening dertil. Enten medfølger en fysisk fjernbetjening, eller også er pæren tilknyttet en app. Det betyder, at du kan styre lyset uden en lyskontakt.

Hvis du har glemt at slukke lyset, før du gik hjemmefra, kan det også være en fordel at kunne slukke lyset med din telefon, så du sparer på strømmen! 

Kommentarer