Erhverv

Minifabrikken løb med Jacob Risgaards hjerte

Det er Jacob Risgaard og Coolshops forretningspartner i bySommer Jesper Sommer, der bliver direkte involveret i investeringen. Det delvist Coolshop-ejede bySommer har mangeårig erfaring med salg til butikker og kæder, og det kommer minifabrikken til gode i det store arbejde, der nu ligger i at få iværksætterdrømmene til at blive til en skalerbar vækstvirksomhed.

Et univers af laserskåret trædesign og interiør til boligen fik i seneste udgave af Løvens Hule Jacob Risgaard til at hive 200.000 kroner op af lommen. Investeringen skal fremover sikre Winnie Løkkegaard Kristensens kreative designidéer i minifabrikken en endnu større udbredelse på det danske marked.

Coolshop-medejer Jacob Risgaard trak i aftenens udgave af Løvens Hule endnu et stik hjem, da han for 200.000 kroner sikrede sig 20 procent af den fremadstormende designvirksomhed minifabrikken. Dermed kan grundlæggeren af virksomheden, Winnie Løkkegaard Kristensen fra Ribe, for alvor begynde at realisere planerne om en skalering af sin forretning, der ligeledes modtog bud fra Mia Wagner og fik ros fra de øvrige Løver.

Idéen til minifabrikken opstod, da Winnie Løkkegaard Kristensen for nogle år siden skulle renovere sit hus. For at bryde de moderne rammer og tilføje noget organisk til huset skar Winnie selv de første prototyper til det, der siden er blevet til en bred vifte af laserskårne produkter i træ til private og erhverv. Det er især minifabrikkens design til indretning af kaffeområder, der har vundet udbredelse, men derudover producerer virksomheden også Danmarks- og verdenskort i træ, vægure, træbogstaver, piktogrammer, m.v. Produkterne designes og produceres på minifabrikkens laserskærere i Ribe og består af en kerne af MDF med ege- eller valnøddefinér yderst. Et design, der lynhurtigt har vundet indpas i et væld af danske hjem og virksomheder.

– Jeg har tidligere arbejdet som boligstylist og kunne godt se, at jeg havde ramt et eller andet, da jeg fik de første prøver hjem. Lidt for sjov lagde jeg dem op på Instagram, og det skabte med det samme en stor interesse. Derefter satte jeg tingene i system og fik etableret en egentlig produktion, som i dag danner ramme om den brede vifte af produkter, vi sælger. Med investeringen fra Jacob Risgaard kan vi nu for alvor komme i gang med hele retail-segmentet og øge indsatsen over for erhvervslivet. Jacob Risgaard er min drømmeinvestor, så jeg er virkelig glad for, at det hele gik op i en højere enhed i programmet, siger Winnie Løkkegaard Kristensen, der også driver egen fysisk butik med produkterne i Ribe.

Det er Jacob Risgaard og Coolshops forretningspartner i bySommer Jesper Sommer, der bliver direkte involveret i investeringen. Det delvist Coolshop-ejede bySommer har mangeårig erfaring med salg til butikker og kæder, og det kommer minifabrikken til gode i det store arbejde, der nu ligger i at få iværksætterdrømmene til at blive til en skalerbar vækstvirksomhed.

– bySommer arbejder udelukkende med bolig- og livsstilsprodukter, og de er eksperter i at varetage og professionalisere udrulningen af produkter til retail-segmentet i Danmark og udlandet. Derfor ser jeg minifabrikken gå en lys fremtid i møde, fordi produkterne rammer ned i en nogle meget aktuelle tendenser inden for indretning af hjem og erhverv. Og så har Winnie Løkkegaard Kristensen så mange andre produkter på tegnebrættet, at det næsten kun kan blive en succes, siger Jacob Risgaard, der er i gang med sin tredje sæson af Løvens Hule.

minifabrikken blev grundlagt i 2016 og råder i dag over 400 m2 produktion, lager, kontor og butik i Ribe. Læs mere om minifabrikken på https://minifabrikken.dk

Kommentarer